Hiring
Up to $19,200
Up to $18,160
Up to $19,200
2023-12-20 502 views
朋友,話你知!今日啲烏冬真係正到爆💥!我去咗丸龜製麵試咗佢哋嘅招牌烏冬,真係一啖麵,心情大晴🌞。首先,個燒雞温泉蛋烏冬啱晒我呢啲愛攪拌嘅食客,雞肉咬落去上汁又香口,加埋啲温泉蛋黃,攪一攪嗰陣,個汁都包裹哂條條麵,滑溜溜又涮嘴,真係食到停唔到口😋。但呢,我覺得豬軟骨烏冬就普通過啲,雖然豬軟骨腍滑,可惜啲麵條就無乜特別,比較了得嗰個燒雞烏冬嚟講,就差啲精彩,啲肉塊又少咗啲,味道重成唔夠足😕。再講吓炸物啦!我揀咗幾件出前哋嘅炸物,真係外脆內軟,又唔會太油,反映到厨師嘅手勢靚仔。喺呢種自助形式,自由揀選,真係幾百搭檔,輕鬆咗好多👌。換句話講,呢度睇落尋日尋夜都人流不斷,啲位坐得幾舒服,食完餐牌要自己收拾,環保低碳嘅小確幸🌱。總括落嚟,丸龜製麵絕對係件簡單、美味、抵食嘅好去處,下次食飯,我地又見!🥢🍜👀