2022-11-03 120 views
🤩法式腐乳寶雲酥澳洲羊架本身以為係伏😂😂但聽到隔籬枱話可惜,勇敢地試吓😝😝😝羊架配以法式腐乳咁樣食真係第一次。配搭亦都很有驚喜,腐乳中和了羊肉味道,如果怕羊肉味的朋友就有救星了😜😜😜🤩炸魚薯條炸得好鬆脆,炸魚亦都有少少醃過,令到味道更佳。以小食嚟講,份量亦都唔係少。🥰🥰🥰🤩黑松露野菌鮮奶油忌廉新鮮手打闊條麵鍾意闊條麵質感煙靭。😉😉真係可以媲美連鎖手打pasta舖頭,黑松露不嬲都係同意粉絕配😗😗🤩是日餐湯蘑菇湯,配埋蒜蓉包,同埋湯上面嘅包粒。真係可以點綴了平凡的蘑菇湯😏😏🤩牛角窩夫&黑雜莓醋蛋白餅配雪糕只係需要$78 ,就能夠滿足我又食窩夫,又食蛋白餅,仲有雪糕嘅願望😍😍😍窩夫很鬆脆,蛋白餅有着雜莓醋的加持,食埋個雪糕就滿足晒😋😋😋🤩朱古力曲奇沙冰朱古力同曲奇嘅配搭😎😎😎🤩抹茶紅豆沙冰抹茶和紅豆絕不吝嗇,抹茶味很濃郁🥳🥳
🤩法式腐乳寶雲酥澳洲羊架

🤩炸魚薯條

🤩黑松露野菌鮮奶油忌廉新鮮手打闊條麵

🤩是日餐湯

🤩牛角窩夫&黑雜莓醋蛋白餅配雪糕

🤩朱古力曲奇沙冰
朱古力同曲奇嘅配搭😎😎😎

🤩抹茶紅豆沙冰

抹茶和紅豆絕不吝嗇,抹茶味很濃郁🥳🥳