2023-12-11 120 views
平時好少行入始創,都唔知原來呢度有間春芳號!因為之前朋友買過幾杯外賣一齊飲,覺得幾好飲,啲杯又好靚好有特色!今日親自經過,又見12月都仲有25度,點都要整返杯解下渴😆上次飲咗奶綠,今次揀咗烏龍珍珠奶茶嚟試!落單時店員有細心咁問珍珠要唔要轉愛玉/寒天,話佢哋今個星期開始有得轉呢啲配料~ 我都係揀返original — 覺得珍珠配奶茶先係最夾😆 飲品一拎到手就覺得個杯好靚好有聖誕氣氛!烏龍珍珠奶茶好飲!叫咗半糖,甜度適中,烏龍茶味好出,奶茶好順口~ 珍珠飲落口滑得嚟 咬落又幾煙韌!下午茶整返杯春芳號真係好滿足!

下午茶整返杯春芳號真係好滿足!
烏龍珍珠奶茶
2023-12-08