今日同男朋友黎左旺角行街,我地決定試下呢間新野😳 餐廳係一樓,唔洗搭lift,行上去都好方便~餐廳設計時尚簡約,以黃色,黑色為主調顏色,配合燈光,對比非常鮮明。 值得一讚係座位擺得算寬敞,唔會密密麻麻。我被安排坐窗口位,不過落雨就無咩好睇啦🤣Menu設計得好靚,好有心思,好似報紙或者雜誌咁,不過只有英文同韓文😳枱上面有凍水可以提供,亦算貼心。餐具上都有笑哈哈,都幾得意👻 Galbi-Leo $168醬油烤雞,一碟只有8件,都係雞件,餐牌上無標明係whole chicken,所以要小心啲睇,唔好簡錯哦😣 如果想要食翼/脾就要簡其他款同要比貴少少烤雞甜甜地,雖然無經油炸過,但好油膩。雞肉烤得剛好,唔會鞋口,但口感好似食緊普通蒸雞咁,所以如果有下次,我會食炸雞!!Cheesestick $58芝士條有5條,上面灑左芝士同紫菜粉,裡面有原條芝士拉絲,熱辣辣,加上新鮮炸起,一下子就食完😛!!Marry me $58男朋友話唔會講呢杯野飲名出黎😣😹 一上黎見到就好驚訝,乾冰裡面有玫瑰花🌹,好靚!! Marry me係mix左西柚、藍莓同紅莓,由於加入左好多梳打,所以飲落去唔會太甜😽

Galbi-Leo $168
Galbileo