2022-02-17
一向都係齊柏林嘅fans,同時有好鍾意食燒賣皇后嘅燒賣,最近竟然比我見到佢哋有crossover😱 從來冇諗過燒賣都可以作為熱狗嘅餡料🤣🤣 一於挑戰下😏.齊齊行運二人套餐 $128🔹燒賣熱狗🔹澳式風情熱狗🔹燒賣飛船小食杯🔹薯餅🔹汽水 x2 (+$20樽仔奶茶 x2).講真 呢個燒賣熱狗真係幾好食😂 佢係用咗豬肉冬菇燒賣,食落幾有冬菇嘅香味,而且口感幾爽口彈牙,好似食緊肉丸咁,冇乜違和感🤣 炸過嘅燒賣特別香口,加埋洋蔥醬汁同辣椒粉,好惹味😋😋澳式風情熱狗就不嬲都食開,餡料有芝士,煙肉,菠蘿,紐倫堡腸,同千島醬,其實即係夏威夷風光嘅熱狗版,特別鍾意佢加咗菠蘿,食落好開胃😆😆小食杯除咗有經典嘅洋蔥圈,雞塊同埋格格薯塊之外,當然唔少得燒賣啦,呢個都係我最鍾意嘅冬菇豬肉炸燒賣,同埋其他西式小食放埋一齊,簡直係中西合璧🤪因為唔飲汽水嘅關係,加錢轉咗兩杯樽仔奶茶,本身仲有伯爵茶揀,可惜賣晒,呢杯港式奶茶飲落又幾香醇喎,食完熱辣辣嘅熱狗後飲更係透心涼!所以話齊柏林真係食極唔厭,下次會繼續encore😎
齊齊行運二人套餐 $128
🔹燒賣熱狗
🔹澳式風情熱狗
🔹燒賣飛船小食杯
🔹薯餅
🔹汽水 x2 (+$20樽仔奶茶 x2)
所以話齊柏林真係食極唔厭,下次會繼續encore😎