呢間熱狗店聽就聽得多,人人話好食,終於到我食見住全部即整,雖然係fast food,但能夠人人都話好食,深信佢地質素都好,keep住都好多人幫襯🌭火炙芝士辣肉醬熱狗💰$42第一次食當然係必食best seller經典款,火炙芝士完全係精粹,熱狗腸夠大,食埋個包先好食,夠熱先正,如果外賣建議焗熱返少少先食🌭燒賣熱狗💰$40新出嘅crossover「燒賣皇后 x Zeppelin Hog Dog」見幾特別加上我又鐘意食燒賣,一於試試香菇豬肉燒賣係燒賣皇后出品,口感彈牙,加埋熱狗包食幾得意,醬汁係咖哩茄汁,今次嘅燒賣熱狗真係幾新奇嘅combination🥢辣雞塊💰$24/2塊外賣炸雞塊,拿到返屋企都仲脆,唔厚粉,幾好食🧋齊茶奶茶💰+$20/$15有傳統嘅港式奶茶的「回憶」,又有伯爵奶茶的「英女王」港式奶茶係茶餐廳風味,好飲好濃,奶味茶味都好均勻,口感順滑,另外伯爵奶茶近年都幾鐘意飲,有陣陣伯爵茶香,一樣好飲🚩齊柏林熱狗店 (協興工業中心) (火炭) @zeppelinhotdog 📍火炭坳背灣街27-31號協興工業中心地下1A號舖
呢間熱狗店聽就聽得多,人人話好食,終於到我食

🌭火炙芝士辣肉醬熱狗💰$42

🌭燒賣熱狗💰$40

🥢辣雞塊💰$24/2塊
外賣炸雞塊,拿到返屋企都仲脆,唔厚粉,幾好食

🧋齊茶奶茶💰+$20/$15
有傳統嘅港式奶茶的「回憶」,又有伯爵奶茶的「英女王」

📍火炭坳背灣街27-31號協興工業中心地下1A號舖

2022-02-10
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
$60 (Dinner)