6 day(s) ago 0 views
餐廳名改得好正我同朋友一聽到個名已經好奇想知係食咩嘢見係居酒屋啲嘢食都好啱我哋一於試吓餐廳環境好有香港特色照雞蛋燈、霓虹燈裝飾、酒樓凳都好正有一幅牆仲用咗大字寫咗好多歌詞餐廳播嘅音樂你會聽得出哼得出但記唔起歌名🤣好啱同朋友係到吹水食飯職員又有禮貌先嚟勁量級飲品🥤大杯到真係忍唔住要打個卡先🔅腐乳多士唔使驚唔會有好多嘅腐乳搽咗喺多士上面!腐乳同蜜糖差唔多1比1份量,多士厚度適中,煎到金黃色脆卜卜🔅唔L同沙嗲牛肉麵好濃好濃沙嗲醬配牛肉麵吸晒咖喱汁,少少辣好鬼正!🔅滷水牛舌一小口嘅牛舌堆積到成個山咁,每粒都經過滷水汁浸煮過,好軟腍👍🏻鍾意食牛舌嘅可以一試🔅+$68半島蔥蒜燒蠔半打必食item‼️蠔10分新鮮肥美,少量嘅蔥蒜燒蠔好惹味,唔會過多嘅蒜味,師傅真係控制得好好👍🏻同朋友share半打真係唔夠喉呀串燒由師傅係廚房燒好再拎出嚟keep warm牛腸真係無改錯名真邪惡、牛舌算厚中間呈粉紅色、菠蘿大件又多汁,好適合解解膩、牛叉燒好特別,搽咗叉燒醬上去真係好似叉燒都唔似食緊牛、燒雞皮燒到脆卜卜正
餐廳名改得好正
我同朋友一聽到個名已經好奇想知係食咩嘢
見係居酒屋啲嘢食都好啱我哋一於試吓
餐廳環境好有香港特色
照雞蛋燈、霓虹燈裝飾、酒樓凳都好正
有一幅牆仲用咗大字寫咗好多歌詞
餐廳播嘅音樂你會聽得出哼得出但記唔起歌名🤣

好啱同朋友係到吹水食飯
職員又有禮貌
先嚟勁量級飲品🥤大杯到真係忍唔住要打個卡先

🔅腐乳多士

🔅唔L同沙嗲牛肉麵
好濃好濃沙嗲醬配牛肉麵吸晒咖喱汁,少少辣好鬼正!

🔅滷水牛舌

🔅+$68半島蔥蒜燒蠔半打