2016-02-12
柏林餐廳 Pak Lam Restaurant大角咀大全街6號地下今天早餐午餐一氣過,揀間大件夾抵食既先,來到大角咀道有大把選擇,我都係果句,好坐最緊要,近大街口的這家柏林餐廳,街口就見這個大餐牌,未到中午12點,無乜人,環境清簡 見到個套餐餐牌第一時間肯定覺得抵吃,而其中的味道就要試過先知了 餐湯餐湯點的套餐都可選擇贈送餐湯或者咖啡奶茶,我當然就選擇餐湯配送比較搭配喇 白汁芝士焗龍琍飯 $42我這份係白汁芝士焗龍琍飯,汁見落稍微比較多些,感覺接近湯了,不過吃落口,味道非常 ,白汁的味道香濃可口,飯是炒飯底,都算比其他一般茶餐廳有誠意,味道認真是一流,推薦給大家嘗試 燒汁豬扒飯 $42燒身吉列雞扒飯,這碟飯同一般去餐廳食既雞扒的水準就差唔多,沒有嘗到什麼新意,就覺得呢個價位能吃到這個質數的套餐,都算得上是划算的,所以對於正常的午餐,都算是比較抵吃燒身吉列雞扒飯 $42燒汁豬扒飯,豬扒鬆脆可口配上燒汁更加入味,切開一塊塊送飯都是十分之滿意的套餐 ,如果大家想吃到平靚正既套餐,這度實在是滿意之選香滑奶茶及朱古力三個大餐,埋單$128, 認真抵食,下次再來!! ---------------
大角咀大全街6號地下
餐湯
餐湯
白汁芝士焗龍琍飯
燒汁豬扒飯
燒身吉列雞扒飯
香滑奶茶及朱古力
三個大餐,埋單$128, 認真抵食,下次再來!!
---------------
味道 5/5