2021-06-06 2408 views
心血來潮想食pizza,屋企人上網搵到Mr.Big,見到餐單既圖好似不錯~我地揀左巨人A set$164,火辣墨西哥pizza,黑椒汁豬柳焗飯、烤雞3件同蒜蓉包~Pizza賣相還不錯,但咬一啖既時候啲料同皮成塊分開🥲塊包都有啲乾,而個味道不過不失但口質就唔討好🥲蒜蓉包比左好多塊,蒜蓉包重蒜蓉味但個包一啲都唔脆,可能運送當中已經焗到唔脆🥲有啲失望炸雞既雞皮同樣唔脆,不過雞肉都有肉汁,炸雞係眾多食物之中算係味道不錯我地叫既黑椒汁豬柳變左茄汁豬柳,而個顏色望落唔討好,我試左一啖都無再食🥲整體而言,價錢$164有咁多野食算好,但味道就真係麻麻地,或者堂食會較好?不過我都唔會有下次再食...

Delivery