2021-03-30 298 views
原先都冇諗住寫食評,但之後睇返其他人食評就越睇越嬲。點解你地可以講到咁好食,係咪我得罪左廚師?(難啲係咁囉😅)我叫既係《大阪燒豬扒飯》,係我唔啱無問清楚,原來貴過普通豬扒飯$6就係吱左啲大阪燒果兩種醬汁,再加薄切鰹魚碎片。啲醬汁就係喺豬扒上面,而且不多,食起來個飯乾曾曾的...塊豬扒先係敗筆,點解可以咁多炸漿!我不能接受塊扒每2啖就食到一團膠質物體🙄廚師你咁樣煮野對唔對得住間舖頭個名?另外我仲叫左個餐肉炒蛋,普通到無輪,當你成碗飯得豬扒係餸,汁又唔多果陣,你有多個餸食下實好味架。 我知有人會話塊餐肉好厚,做人易滿足絕對係好事黎🙂 但塊餐肉厚得黎唔見得質素有幾好,而且只是係咁易煎左兩面,我個人認為就唔值得叫了。最後想講隔離枱仲好笑,佢叫蔥油豬扒飯,竟然無俾蔥油佢。好彩佢唔係傻傻下照食,要成$64架蔥油😂😂