(Non-member)
2008-12-23 2 views
門口成日都好多人排隊, 因為佢唔齊人唔比人入去, 明明裏面有張2人枱, 個侍應問下有冇2個齊人先比入, 問左2次啦, 既然張枱都係空係度, 你咪比人入去等囉.排隊時已經比定個牌你選野食, 好似想你快d食完, 快d走咁我地坐bar枱, 仲要係在路口位, 每次有人入來, 都要比人撞, o個個位根本唔應該比人坐坐低叫左個吉列豬扒湯烏冬, 我同個侍應講叫吉列豬扒分開上, 費時整到"林"晒, 佢話"唔得", 問佢點解, 佢話係公司規定, 之後佢話要問下廚房, 問完一輪後, 又係話"唔得", 呢樣野有幾難呀?!係咪費事洗多隻碟呢?咁好啦, 我地照叫呢個烏冬, 結果, 塊豬扒係"林"既, d吉列皮又厚, 食食下, 皮還皮, 肉還肉, 我睇佢塊豬扒都唔係即刻炸, 都唔熱唔脆, 豬扒又冇味, 難食!另外, 叫左個天婦羅虾撈烏冬,d脆槳超厚, 而且都係'林"既, 我覺得佢d炸野都係整定晒, 再叮番熱 (我見有個人不停係度叮野), 仲有, 呢個係撈烏冬, 唔係湯烏冬, 做乜咁多水架!呢問舖係sell烏冬, 但都係好普通, d餸整得咁難食, 烏冬幾好都冇用啦!剛放低筷子, 就即刻有人來收野, 好似趕人走咁總然

排隊時已經比定個牌你選野食, 好似想你快d食完, 快d走咁

剛放低筷子, 就即刻有人來收野, 好似趕人走咁

總然之, 服務, 環境, 食物都不合格