2011-09-25
見到個$118 2人set都幾吸引甘, 咪入去幫襯下囉, 點知會大趺眼鏡...我地叫左...1. 蒜蓉包+薯角2. 意式烤雞紅米燴飯+鮮茄腸仔意粉((唔係好記得叫咩菜名啦)3. 芒果軟朱古力蛋糕+士多啤梨軟朱古力蛋糕4. 藍莓浪漫(熱)+芒菓特飲(沙冰)落左單行埋位, 坐左一陣, 就開始有侍應上菜啦~ 都算ok快手.... 不過.....佢地一黎就先比主菜我地食囉, 唔係甘搞呀? 我地個前菜蒜蓉包+薯角仲未上, 就比正餐我地食? 我未見過一間餐廳/cafe甘上菜法架喎... 我地吹促左一下侍應, 佢先走左櫃台上返前菜比我地. 都唔知係佢唔記得左上呀, 定係d前菜未炸起.... 不過咩理由都好, 都唔應該先上主菜比客人先呀? 呢d係唔應該犯的錯黎的! 食物評語:1. 蒜蓉包+薯角 <---算係甘多樣野食中, 最正常水準了 2. 意式烤雞紅米燴飯 <--- 太淡, 分量好少 3. 鮮茄腸仔意粉 <--- 太淡, d茄汁水汪汪甘, 仲衰過去大x樂/大x活果d set 4. 芒果軟朱古力蛋糕+士多啤梨軟朱古力蛋糕 <---莎利蛋糕+雪糕球, 普通不過
我地叫左...
1. 蒜蓉包+薯角
3. 芒果軟朱古力蛋糕+士多啤梨軟朱古力蛋糕
4. 藍莓浪漫(熱)+芒菓特飲(沙冰)
食物評語:
2. 意式烤雞紅米燴飯 <--- 太淡, 分量好少
4. 芒果軟朱古力蛋糕+士多啤梨軟朱古力蛋糕 <---莎利蛋糕+雪糕球, 普通不過了
5. 藍莓浪漫(熱) <--- 都係好淡口
6. 芒菓特飲(沙冰) <--- 無咩味
服務:
serve我地果個侍應就不過不失啦.... 不過我見到另外有個侍應黑口黑面甘對住d客, 仲要唔係甘好語氣對住人添, 我睇到都唔係甘高興....唔知果比佢serve 的客點唸啦~ 總之佢唔係serve我地就唔理甘多lu~
一年幾前幫襯過一次, 印象之中的食物&服務水準都無甘差的, 家下點解會差左甘多架?!
今次已後都真係唔會再去了 Too bad