2021-03-13
正因為係黃店,更加想寫番個真實評價。喺openrice見到評價唔錯野食又幾得意咁就book左,雖然預先已經知價錢唔平,但諗住cafe坐得舒服啲同埋好味既話都值得。點知上到去兩個人都要搭枱,d枱放得好密,環境嘈雜,絕對唔係坐得舒服既cafe。叫左個泡菜煎餅,真係人生食過最難食既泡菜煎餅.......超厚粉,無咩泡菜,淨係食到濃濃既麵粉味,我食到第二舊頂唔順lur番出黎.......homemade都好食過佢......最後食剩左,真係第一次會剩泡菜煎餅......另外叫左炸雞,算係最正常同好食,但~$150黎講呢個質素同份量(大概8-10細舊),都唔係幾推介。黎到甜品,叫左個窩夫,睇圖都幾靚,真實賣相見到係差一截,食落窩夫係韌既.....而且一副超市味道,個朱古力醬係幾大兜,不過係類似金幣朱古力既味.......唔算好難食,但絕對係唔會令人滿足既甜品。整體黎講好失望,埋單三百幾但唔知食左d咩落肚,唔會再幫襯了,定價同用料差距實在太大。有待改善。