2017-09-03 1706 views
又係朋友介紹系列,佢話呢度好好feel打卡必到,我同個女仔friend 2個人唔食得多野,所以就揀呢度,可以慢慢傾嘛平日夜晚7點到呢度都無o羊人,心諗唔對路,但睇餐廳裝潢,又幾cozy,幾靚,座位又闊落,真係百思不得其解直到我打開menu,基本上佢係飲品為主,正餐選擇相當少,主要係包,cake,沙律,allday breakfast(但每款選擇唔多同差唔多)諗到頭都爆,我放棄只吃沙律,而朋友就叫allday同我share.食物選擇少其實都其次,佢送餐時間好......耐,飲品又係,我地等左好耐先等到杯咖啡,再等到食物...不過因為呢度無人,所以我地可以靜靜傾計,至於D咖啡,其實幾好飲,咖啡豆好醇,奶都好滑,飲品來講都算唔錯沙律黎講,不過不失啦~D菜都幾爽口,沙律汁都足夠.而且佢用煙火雞胸,原來火雞胸都幾好食,質感不錯~而個allday都幾豐富下,起碼2個人share都得,我最鍾意佢個蛋,有2隻!而且切出來依然有流心效果~~茄汁豆分量都算多.唯一小問題就係太油,特別係兩條腸油到我要碌勻成個盤先食到.

latte

latte