2015-10-27 229 views
板長今朝去完馬鞍山公園散步,見放假冇野做,係新港城行左好耐,肚餓就去板長食壽司。係板長門口等左好耐,都冇人來招呼我,索性自己行入去,但入邊都係冇侍應,再行入啲,終於有人見到我,然後是但指個位叫我坐低,作為客人,我覺得咁嘅服務態度真係唔要得。之後用平板電腦點食物,等左三個字,食物先上枱,比起其他分店,馬鞍山板長嘅上菜時間太慢了。講返食物,我叫左六款壽司,其中最好食嘅應該係油甘魚壽司,壽司上面嘅刺身係厚切嘅,味道尚算新鮮,醋飯味道都不錯,油甘魚質感軟腍,魚油味挺香,另外,我亦叫咗劍魚腩壽司,味道幾新鮮,刺身亦都係厚切,魚油味香濃。如果板長嘅wasabi可以轉係即磨的話,感覺會很不一樣,始終現在這種劣質wasabi味道唔夠,希望可以改善一下。
板長

講返食物,我叫左六款壽司,其中最好食嘅應該係油甘魚壽司壽司上面嘅刺身係厚切嘅,味道尚算新鮮,醋飯味道都不錯,油甘魚質感軟腍,魚油味挺香,另外,我亦叫咗劍魚腩壽司,味道幾新鮮,刺身亦都係厚切,魚油味香濃。
2015-10-27
$50 (Lunch)