2019-10-13 436 views
環境一流,服務就普普通通啦。。。環境真係好有味道,而且睇得出用料高檔,好似U型梳化位同中間嘅獨立梳化櫈咁樣,裝飾佈置都好懷舊又好酒吧feel,背景音樂都係80-90年代嘅英文歌曲。唔知係咪冇乜人知道,或者人流太少呢,好空虛,學上面話齋,如入無人之境,得一名白髮侍應。。佢係得閒到可以傾電話同whatsapp,當然唔影響我嘅我都無所謂。獨自坐下坐下都幾舒服,靜靜地我入黎幫襯係因為等女友收工嘅,本身想搵地方飲杯野,咁岩見佢寫任何時間,第一杯買一送一就即管去試試啦!Menu都好舊下,不過字體清晰。好多Gin威Vod都唔貴,但係就普通貨色,記憶中價錢係$50-70左右,邊度搵吖。。。。仲買一送一添最後都係叫左杯紅酒,我懷疑佢都開左一日,味道似cork左,不過算啦,純粹飲杯野都唔深究喇。花生仲未走氣,仲非常脆口,連加一$55=2x紅酒+1x花生,是但啦,冇要求,飲環境都賺左有突

2019-10-12
$55 (Last Night Supper)