2019-09-29 647 views
今晚係柳氏家慶祝友人的生日,為左俾個小驚喜友人。於預約時間前已到達餐廳,希望餐廳職員可以幫忙把蛋糕收好。職員同事好好,知道後連忙叫同事幫手把蛋糕放係雪櫃。一入座,職員發現同事仲未準備好個table setting,連忙幫我地搵個爐,然後等我地可以炒雞同埋開始燒肉。不過,成餐飯既感覺都好忙碌。因為個火都好猛,要顧住炒雞、落菜、落飯同埋燒肉。如果太耐唔理,啲食物就會變焦。所以成餐飯大家都覺得好忙碌..不過,食物既質素以呢個價錢都不錯。燒物既種都有好多選擇:牛、豬、雞、海鮮、蔬菜同埋唔同菇類。友人仲話牛仔骨係咁多個肉類中最好味既一款,成晚係咁出去夾牛仔骨...haha差唔多食到尾聲,我偷偷地出去counter個到,整蛋糕諗住就咁拎入去算。不過,個到職員好好主動同我講幫我點埋蠟燭。等我拎入去,令我地好成功俾到個小驚喜友人。所以,整體來講食物雖然一般,但餐廳職員服務好好!
所以,整體來講食物雖然一般,但餐廳職員服務好好!
蜜糖味噌炒雞配白飯
2019-09-28
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)