2009-03-15 16 views
夜晚差不多十點又餓餓地, 咁0岩又睇到某雜誌介紹佢既招牌"cappuccino"紅豆冰, 而佢又係我附近, 於是即刻去試下喇. 佢基本米線係$16(清湯, 麻辣, 酸辣), $20 豬骨湯,已有少許芽菜, 菲菜同酸菜附送.另加配料大約$4-7一樣, 都幾抵.我就點左 滷水豆腐酸辣米線$20, 再用半價$11點佢既主打"cappuccino"紅豆冰 .朋友點左豬骨湯墨丸米線$25. 米線都幾大碗, 但配料就真係好似好少咁, 豆腐得4片, 墨丸得3粒. 但杯紅豆冰就好好飲, 紅豆好大粒又林又有咬口, 唔會得返D豆殼, 都幾CREAMY.總結: 食完唔會勁口渴, 都算幾好.下次會試佢既下午茶餐, 好似幾抵.

另加配料大約$4-7一樣, 都幾抵.

總結: 食完唔會勁口渴, 都算幾好.
下次會試佢既下午茶餐, 好似幾抵.
滷水豆之酸辣米線
"cappuccino"紅豆冰
墨丸豬骨湯米線
2009-03-14
$25.5 (Dinner)
滷水豆之酸辣米線
"cappuccino"紅豆冰