2020-09-08 21 views
正所謂女人唔補好易老🙈 所以間唔中係要飲D湯水滋補下既~我記得之前放工經過呢頭見到呢間燉湯加手撕雞專門店,我想飲湯,男友中意食手撕雞,簡直perfect!😆我叫左個薑蔥手撕雞少飯配蟲草花雞湯,男友叫左碗鹽焗手撕雞酸辣魚湯米線配蓮藕蜜棗排骨湯,另外仲加左杯豆漿同送左兩個涼粉,好豐盛😂兩碗燉湯都超足料😍各有不同功效同風味~蓮藕蜜棗排骨湯飲落清甜啲而蟲草花雞湯飲落去就偏藥材味同滋補啲,兩款都好正😁兩個手撕雞都有跟啲菜,好健康👍👍薑蔥手撕雞充滿港式風味,啲手撕雞嫰滑juicy😋 薑蓉送飯簡直一流👏🏻鹽焗手撕雞就充滿客家風味,有淡淡鹽既鮮味加濃濃既芝麻香味😀 雞既份量仲唔少添~健康好味又滿足既一餐👏🏻 以後想補下或者滋潤下果陣,收工過黎都好方便✌️
正所謂女人唔補好易老🙈 所以間唔中係要飲D湯水滋補下既~
兩碗燉湯都超足料😍各有不同功效同風味~

蓮藕蜜棗排骨湯飲落清甜啲

而蟲草花雞湯飲落去就偏藥材味同滋補啲,兩款都好正😁
兩個手撕雞都有跟啲菜,好健康👍👍

2020-09-07
$80 (Dinner)
  • 蓮藕蜜棗排骨湯
  • 客家鹽焗手撕雞