閨•家喺炮台山嘅舖頭上咗杜汶澤喱騷節目YellopenRice之後多咗人認識,不過告過急嘅屯門店撐唔住了,佢哋會喺6月7日夜晚10點結束營業,屯門牛要把握機會去食豬扒同飲無味精老火湯😭 .因為想試塊豬扒,但又唔想食麵,所以叫咗最貴嘅歐陸早餐。歐陸早餐有招牌豬扒、牛乳炒滑蛋、餐肉、薯餅、粟米同埋蒜蓉牛油厚多士。豬扒係薄切,不過薄切都有薄切嘅好,香茅味超重勁入味,煎得好香!蒜蓉牛油厚多士都有某pizza藍店蒜蓉包嘅味道,蒜蓉超濃!食完都唔會勁口渴,無味精真係唔係浪得虛名😝 仲未試到個老火湯,6月7之前一定會再試😭 餐廳牆身佈置好有童真,好有小時候家的感覺🏰
歐陸早餐

餐廳牆身佈置好有童真,好有小時候家的感覺🏰
2020-05-02
$40 (Breakfast)