2018-03-25 289 views
朋友介紹話依間食台灣嘢唔錯, 就專登來試下~入到去環境都ok, 我地2個人拎住好多野就揀左張靠牆的位左, 因為可以放哂d野係張長凳上~不過個職員即刻走埋來問可唔可以搭枱同人坐。。。但係當時都無人等位,仲要有張4人枱係吉囉😑所以我地無理個職員~我同朋友點左個魯肉飯餐跟鹽酥雞+冬瓜茶, 另外再叫個肉燥擔仔麵及珍珠奶茶。魯肉飯d魯肉切成條, 同出面食有d唔同, 味道不過不失, 不過魯肉唔夠多~鹽酥雞夠脆口, 味粉份量恰當~味道唔錯, 配埋杯冬瓜茶解解膩~剛剛好肉燥擔仔麵有蝦同貢丸, 份量唔算多, 不過點解個麵係無湯嘅~以為自己叫左撈麵。。。。珍珠奶茶, 朋友話奶多個茶, 茶味唔夠濃~以食台灣菜來講價錢唔算貴, 不過就無咩驚喜~
朋友介紹話依間食台灣嘢唔錯, 就專登來試下~

珍珠奶茶, 朋友話奶多個茶, 茶味唔夠濃~

以食台灣菜來講價錢唔算貴, 不過就無咩驚喜~

鹽酥雞
肉燥擔仔麵
$60 (Lunch)