2021-08-20 166 views
今日夜晚趕尾班場睇「黑寡婦」😍 真心型。劇情平平無奇就都心中有數,但可以食住漢堡包🍔薯格🍟睇Scarlett Johansson 最開心🥳經典牛肉漢堡 4.5令人食完想再食嘅牛肉漢堡,份量足夠夠厚⋯同埋漢堡嘅麵包🥯上下層配合得啱啱好嘅。Juicy 多汁——其實最重要係價錢唔會太貴。我同另一個朋友share 薯格&可樂 set .. 除翻開每個人都係70幾$$ 。店員醒目地幫我將薯格分開兩個盒度🤣👍🏽水牛城雞肉漢堡 4.5辣辣嘅秘製水牛城醬汁,配上肉汁鮮嫩嘅雞肉真係唔惹少~好刺激到食慾,一啖一啖咁好快食晒~欣賞呢間舖頭會用竹籤串起整個包,分量十足又有厚度之餘,仲唔會食食吓成個包「解體」!!可以幫我食包嗰陣順利每一啖都食到每一層,追求進食體驗嘅我表示心滿意足⋯⋯好開心啊~😂😂
睇Scarlett Johansson 最開心🥳

經典牛肉漢堡 4.5

店員醒目地幫我將薯格分開兩個盒度🤣👍🏽

水牛城雞肉漢堡 4.5
2021-08-17
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Dinner