2023-03-03 104 views
放假又同姊妹黎呢度食好西!點解?因為呢度無論環境服務同食物質素都無非常無得頂!我哋揀咗tasting menu😽先歎左碗法式南瓜湯🎃🥣!南瓜湯有好多南瓜蓉,非常鮮甜,而且配埋烤栗子同忌廉芥末醬,令成個湯口感更豐富同質感順滑呢個係鵪鶉🦆‼️鵪鶉好嫩滑唔老身,加埋啲烤紅葱、熟肉抹醬、咖啡豆碎令成個鵪鶉油而不膩同好清新!好好味🥰香煎海鱸魚係我地至愛,焦香牛油果令魚既味道更濃郁同好match,加埋啲麻油紅蘿蔔、芫荽及青口濃湯令鱸魚更清甜😎香煎帶子🦪煎得恰到好處,帶子依然保持嫩滑,再加埋忌廉粟米同松露酸豆醬,令帶子更香濃!每啖都有粟米清甜味🤪烤澳洲和羊🐑非常好食,羊既質素非常高質,肉質煙韌,配埋罕有而油脂比較少既羊頸、杏鮑菇、味噌茄子及醬汁,係完美嘅健康配搭☺️