2021-05-25 145 views
呢間台灣小店相信已經成為大角嘴既景點🤣 知道每逢lunch /dinner 都要排隊,之前食過一次外賣,今次專登黎都好快排到同埋係值得!PS 不得不提服務超級好🥳 我地唔夠現金俾店員由得我地走去噤錢先再番去🙈🍽香酥脆雞便當盒 $64今次我同朋友食同一個招牌便當但試唔同味-鹽酥 & 紫菜 (實際上味道其實分別不大因為都係落粉🤣 絕對建議大家落海苔粉!)那個既出名之處係份量大同埋肉汁鮮嫩🤤🍽清酒蛤蜊湯 - 有驚喜!非常鮮味同足料,有d洋葱湯既感覺🤣戒糖唔想飲甜好推介大家揀湯!另外忍唔住叫左2個小食😆🍽台灣腸 (更餐) $12 - 係有少少唔抵食,但都係好掛住個味道🥲 烤得好香,我自己鐘意蜜蒜既甜多d🤤 🌟期間限定 黃金芋泥丸 $30🌟好好食🤤外皮好脆入面餡有滿滿的芋泥中間最入就係甜甜的黃金蓉總結 - 大家請大力懲罰💛價錢親民又大份又好食💛唯一可惜係位置,希望可以開到分店🤣
呢間台灣小店相信已經成為大角嘴既景點🤣

🍽香酥脆雞便當盒 $64