每次去都有驚喜👍最緊要價格💰唔算貴👏椰子雞煲🐓 - 清甜、雞軟滑,記得先喝湯😘干鍋🌶雞煲 🐔- 辣味分小、中、大辣自己點,麻麻辣辣,最緊要加豬片蘿蔔,夠惹味,之後加湯打邊爐,絕對優勢(怕辣有獨家解辣涼茶 🍹- 無有怕)😘😘胡椒豬肚雞 🐓- 先喝湯,飲完一碗又一碗,可以自己加椒,之後唔囗渴(簡直完美👍)醉雞🐔-相對較以上少了一些個性,品質都係有保證火鍋配料推介🤩:牛肉必吃(有朋友一人一次過食左4碟🐂🐂🐂🐂,唔係因為份量唔夠,實在太軟滑兼美味,絕對唔係得過肥,有肉味),牛丸頂瓜瓜,貴妃蚌新鮮又扺食,不時有特級兼扺食海鮮🦐🦀🦑🐙🐟(要問老板娘-雞媽媽推介),蔬菜都新鮮🥦🍆🥕🌽🥔,只係太多東西好食,經常忘記左佢啫🤪重點係海鮮有時係野生回來,不是養的,難求。(私家大船⛴即日即補即送)昨晚食左個炆班尾,我老公唔好魚都食到不停😘😘😘,有貨到一定要試😍趁唔係好多人知去多啲,怕將來要排大隊😅
每次去都有驚喜👍最緊要價格💰唔算貴👏
椰子雞煲🐓 - 清甜、雞軟滑,記得先喝湯😘
醉雞🐔-相對較以上少了一些個性,品質都係有保證
趁唔係好多人知去多啲,怕將來要排大隊😅

2018-06-01
Type of Meal