2017-01-23
非常適合夏天去食 識食一定食蕃茄 非常新鮮茄蓉意粉夠乾身 味道拍得上波仔 不過溫度就拍唔上波仔 35蚊送檸檬薏米水熱檸水必嗌 不過要好早去 限量供應 賣完即止員工態度非常誠懇 傾到你唔想傾都仲繼續chur住你 消磨時間既一個好去處個呀姨仲請埋我地食啫喱糖 食得出有橙味 魚膠粉味 最重要既......係愛呀!!!!愛呀!!愛呀!!愛呀!!呀!!呀!!呀!!加上大玩fusion菜 咖哩雞飯加汁係加白汁 你無睇錯我無講錯 係白汁呀 日式咖哩配西式白汁 呢個perfect match食過真係番唔到轉頭份量非常足料 食完都仲可以去麥當當食多個加大餐加個蘋果批 啱曬小朋友食近年必食之選 住附近唔買都要睇下 餐廳位置非常切合餐廳名 名副其實既秘密花園 真係咁易比你估到就唔係食神啦2017 誠意推介 秘密花園 感動人心 震驚十三億人
識食一定食蕃茄 非常新鮮
熱檸水必嗌 不過要好早去 限量供應 賣完即止