2008-08-05
祖安陪我剪完頭髮後, 我就提議去試下<輕鬆飲>0既珍珠奶茶. 去到有十幾人排隊, 原來真係咁多人0架??? 既然0黎到, 就排下啦, 不過最後我地都排0左成十五分鐘呀, 真係無得輕鬆呀, 哈哈!!! 1. 招牌波霸奶茶 ($10) ~ 買0左返0黎之後, 更係即時俾祖安飲啖下0下火先啦, 佢飲0左之後, 面容都寬容0左, 祖安話d奶茶都幾特別, 味道同其他都有d唔同. 至於我覺得d珍珠, 口感真係一流, 入口雖"淋", 但竟然有好煙韌0既感覺, 排咁耐都真係值得的!!!P.s. <輕鬆飲> 有購買十杯送一杯0既優惠, 而且無時限, 聽落去都真係好吸引, 唔知呢個係唔係咁多人排隊0既原因之一呢???整體評價:排咁耐, 都值得, 下次會再輕鬆!!!
整體評價:排咁耐, 都值得, 下次會再輕鬆!!!