2011-12-11 229 views
無心插柳的一餐, 本來跟朋友想去食豚王, 但已關門, 悠悠之際去了附近的"越色"試一下, 環境都還不錯!!!我們二人叫了三樣東東...芒果很甜, 龍脷是炸過的幾香, 粉沒有太重, 還有一些蔬菜料, 原本幾好食, 但因為入面有紫蘇葉, 令我覺得大打折扣, 因為我受不了這個味, 如果吃的人應該會蠻喜歡這個菜式...叫了牛肉同雞肉, 好味啊, 尤其是個醬~~~~十分野味!! 牛肉及雞肉串都幾大串, 燒得很香口, 很不錯!!!豬頸肉燒得很香, 有少少彈牙的感覺, 而河粉又唔會太淋, 加埋個醬汁幾開胃!!!這個冰唔算太甜, 龍眼肉幾大粒又多, 食唔晒TIM, 哈哈!!!不錯的一餐, 下次可以試其他東東!!!^^

我們二人叫了三樣東東...
芒果龍脷柳紙米卷
串燒-牛肉,雞肉
炭燒豬頸肉湯河粉
龍眼冰
不錯的一餐, 下次可以試其他東東!!!^^
2011-11-21
$88 (Dinner)
龍眼冰
串燒-牛肉,雞肉