2021-06-24 825 views
下雨天總掛念從前~細個成日成家人來淺水灣游水,🧜🏻‍♂️🧜🏻‍♂️🧜🏻‍♂️呢日週未都來左~想不到而家起左個又新又大型的商場👍🏻👍🏻商場都幾多小朋友野賣,重有幾間餐廳👍🏻👍🏻👍🏻方便左好多~不過呢日落雨就無落水玩拉,買杯咖啡靜下來思考下都不錯😌😌呢間咖啡店好出名~連我無點研究咖啡都知道呢間野~叫左杯Spanish latte👏🏻👏🏻好好飲,好岩怕苦的朋友飲,哈哈,不過我飲完好好訓(平時飲咖啡絕對會眼光光望天光🤣🤣🤣🤣)可能加左好多牛奶(?)對於怕苦的我來講,呢杯真是好好飲!好想再飲第二杯😚😚不似平時返工提神用,呢杯係享受人生飲😚😚重要個環境好靚!可以直接坐係落地玻璃睇沙灘飲又得,現場都有其他椅(不過當日比人坐哂😂😂)偶而飲杯咖啡☕️望靚景,幻想以後退休生活方式都不失為一大樂事😚
不過呢日落雨就無落水玩拉,買杯咖啡靜下來思考下都不錯😌😌

呢間咖啡店好出名~連我無點研究咖啡都知道呢間野~
Spanish latte

重要個環境好靚!
TakeAway
Spanish latte