2003-10-25
旺角通菜街(女人街)都有間喎, pls add to database .本來唔咪諗住黎呢間食架, 但經過見到炳記牛牛, 咦?! 咪食評都有見過既! 見到幾多人食喎, 仲有人等位添! 咁我地就入左去試下喇.我叫左個芝士磨菇銀鱈魚焗飯(25蚊), 加5蚊要左杯珍珠香蕉奶. 男友就食卡邦尼海鮮焗飯. 唔駛幾耐就有得食, 焗野又會咁快既? 先講買相, 都ok, 幾大碟. 我碟焗飯都唔錯, 鱈魚成大塊, 唔腥. 但有埋魚骨比較麻煩, 上次去紅螞蟻食好似冇骨架喎! 至於芝士味唔算太濃. 另外有d 蘿蔔絲同西芹, 但男朋友就唔鐘意. 不過佢都話個飯唔差, 幾好味, 同埋幾抵食. 海鮮焗飯有蝦, 小青口, 蟹柳同帶子, 都算係咁喇.而我杯香蕉奶味道怪怪地咁. 對面個男人成大半杯冇飲到就走人.