2024-07-07 81 views
南昌開咗一間新酒店同埋商場,入面開咗第十一間Terrance in seaside嘅分店,一定係景色最Chill嘅分店,入到去已經忍唔住驚嘆!我由黃昏時間坐到入夜,大玻璃對出嘅無敵海景,真係好靚🤩🤩嘢食方面選擇唔係好多,但係賣相精緻擺盤打卡able,味道亦都非常不錯。粒粒魚子與三文魚蛋黃醬飯卷非常推薦啊!我本身都好鍾意食韓式飯卷,呢一隻配搭新穎得來又輕盈,食完一舊又一嚿,都唔會覺得好滯好膩,係一流嘅輕食燒醬油黑毛豬白切紫蘇拌飯黑毛豬味道好好,肉質細膩,亦都有豬肉嘅鮮甜味,配上紫蘇飯,即時覺得自己去咗濟州島啊飲品亦都係呢間舖頭嘅賣點,叫咗兩杯特飲,包括濟州柑橘乳酸,同埋芒果沙冰,都係非常緻,成個生果擺上杯上面,好有誠意啊最尾就以芒果窩夫作結,窩夫砌得好靚,而且蛋味濃郁,做到外脆內軟,係非常高質嘅窩夫!

粒粒魚子與三文魚蛋黃醬飯卷

燒醬油黑毛豬白切紫蘇拌飯