2007-01-10 4 views
Harlan's又一傑作。餐廳位置唔易揾。一就響連卡佛內,經扶手電梯上;二就上0左4樓平臺花園行過去,由後門入。餐廳內有個無敵海景,但窗口位唔多,今日見到只有6張4人台響窗邊。第一次來既我,唔知道,所以無要求要海景位。來到問可唔可以轉時,都已經full灑。一個Set Lunch 大概$298,另加$38甜品同餐飲。Set Lunch 頭盤系自助沙拉吧。經過時見到有三文魚等等,都唔錯。看看menu,12ozWagyu Sirlon $880…12oz Beef Rib Eye $580…不過都有D affordable既菜。今日我要0左個French Duck Risotto。頭盤要0左個Seafood Soup。兩樣都唔錯。個Risotto賣相有點似嘔吐物,不過食落味道都唔錯。朋友都系要0左個海鮮湯,同要0左個Sea Bass做主菜,聽講條魚都唔錯。另外朋友仲加左個甜品同Latte。不過就平平無其。Seafood Soup-$138@French Duck Risotto-$146 (half portion)香港經濟真系好0左。間餐廳全滿,而且0的位都幾close ,所以超嘈。大概1

Seafood Soup-$138@

香港經濟真系好0左。間餐廳全滿,而且0的位都幾close ,所以超嘈。大概1點鐘左右,全院滿座,旁邊台坐0左兩位中年女人,原來有時唔需要3個女人都可以有一個虛