2018-08-11 452 views
下午餐時段同朋友黎食euro go go,嗌咗必食嘅蜜糖雞翼,香辣雞翼同埋千島海鮮pizza。兩個雞翼餐配蜜桃茶同芒果茶。香辣雞翼+凍飲(下午茶餐)$50蜜糖雞翼+凍飲(下午茶餐)$50蜜糖雞翼超好食!勁多蜜糖!個皮有啲焦糖feel,入面仲有肉汁feel,食落一啲都唔會覺得佢焗得乾!😍100分!!香辣雞翼都好食,但我個人唔係太中意佢嘅辣汁味,類似係TABASCO個種,所以扣左少少分。每份雞翼有5隻,一個人做下午茶餐剛剛好👍🏻。 千島海鮮pizza味道都唔錯,但個pizza皮有d薄,個人中意食厚少少嘅pizza。最後!兩杯嘢飲都好飲!但兩者比較的話,芒果茶隻味會好飲d,有多啲芒果味,蜜桃個杯,蜜桃冇咁出。總括,蜜糖雞翼+芒果茶最正!

香辣雞翼+凍飲(下午茶餐)$50
蜜糖雞翼+凍飲(下午茶餐)$50
蜜糖雞翼

香辣雞翼

每份雞翼有5隻,一個人做下午茶餐剛剛好👍🏻。
千島海鮮(半份=三件)

蜜桃茶
芒果茶

總括,蜜糖雞翼+芒果茶最正!
2018-08-09
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$65 (Tea)
蜜糖雞翼
香辣雞翼
千島海鮮(半份=三件)
蜜桃茶
芒果茶