2021-07-30 104 views
同男朋友本身想試隔離間阿木台灣野,耐何去左阿木兩間分店睇都係太多人排隊。唔想等既情況下,入左去試左呢間,自助掃code落單既,無人招呼,餐牌上有疑問,都係我自己走出去揾人問,埋單又係自己出去埋,唔明白點解要收加一服務費?就係單單送餐個下?無服務可言。野食方面,叫左臭臭鍋同雞扒麵,加左杯野飲,臭臭鍋知道係一人份量,但係都未免太少,每樣配料都係得一粒/一舊,牛肉雖然有幾塊,但感覺似牛肉碎咁,細細塊,最後食唔飽加錢落多個粉絲。雞扒麵比較好,雞扒炸得幾好味,唔會硬,麵就普通,無乜特別。野飲叫左個奶蓋茶,唔記得名,味道一般,野食加野飲係無優惠既。坐位都坐得比較鬆動舒服,但性價比唔高。
雞扒麵比較好,雞扒炸得幾好味,唔會硬,麵就普通,無乜特別。
坐位都坐得比較鬆動舒服,但性價比唔高。