2022-03-13 213 views
無期望就無失望用喺呢一間餐廳度真係最合適不過。D野食影相睇落去好正咁,不過食落就……先講個意粉︰煙三文魚蒜香橄欖油意粉。D煙三文魚係OK嘅,有少少魚油,唔係用乾爭爭嗰D下價貨,不過個意粉真係出晒事,咬落去偏韌都唔係問題,因為外國(尤其是意大利),佢地D意粉好多時都係韌韌地,有時仲半生熟添,不過呢間野嘅意粉淡而無味,完全索唔到D汁同埋D橄欖油。跟住講個Pizza,我地叫咗個Pizza B,配料有鮮茄、意大利莎樂美腸同埋橄欖。個Pizza的Size唔係好大,配料都OK,不過個餅底就唔得,太乾太韌,好似用微波爐返叮麵包之後等咗一陣先食嗰種口感,以一個$120嘅Pizza黎講,真心失望。另外仲叫咗杯青瓜汁,可能係最正常的一樣。埋單要$288,消費高質素低。

Pizza B

另外仲叫咗杯青瓜汁,可能係最正常的一樣。

埋單要$288,消費高質素低。