2021-03-14
#pb食在尖沙咀 #pb支持黃店💛無標題的咖啡店☕原來尖沙咀靜靜雞開左間簡約黃cafe🤪 見唔多人介紹 就等我去試下啦🤭 佢個位置之前係Sean Cafe(Pici隔離)🤪 裝修簡約白色風為主🤍 幾岩同朋友食飯傾下計👭🏻.Dinner set有7款 有Pasta有Steak 價錢$88-268不等😊 加$18配湯+飲品😋 Cafe黎講 價錢合理👍🏻 佢最出名嘅係川味芫茜意粉 芫茜控要去試試💚 同埋有手工啤飲🍻🔹蟹肉闊條麵🦀推介❤️ 呢個真係好好食😋 有蟹肉蟹膏係入面 再加埋自家製醬汁(仲要係自己倒🤩) 食落好濃😍 啖啖都有蟹肉味🤩 食淨左d汁用黎點薯條都好正👍🏻🔹阿根廷紅蝦香蒜意大利麵🍝有三隻大蝦蝦 食落都幾新鮮🦐 意粉食落唔係太驚喜 但係都唔錯😋 略嫌意粉煮得淋左少少🤪🔹油煎鵝肝多士🍞呢個跟餐 +$58 有一件👍🏻 鵝肝煎得幾香 多士都脆🤪 不過$58一件就有少少貴🙈🔹Untitled薯條配黑松露醬🍟一上碟就聞到好香黑松露味🤭 薯條份量都多 除左舖面嘅黑松露之外 仲有配黑松露醬、茄汁👍🏻 $58黎講都唔錯😋 不過過左一陣 薯條好少少淋🙈.最推介蟹肉闊條麵 真係好食❤️ 其他食物唔係特別驚
無標題的咖啡店☕
🔹蟹肉闊條麵🦀
🔹阿根廷紅蝦香蒜意大利麵🍝
🔹油煎鵝肝多士🍞
🔹Untitled薯條配黑松露醬🍟
最推介蟹肉闊條麵 真係好食❤️ 其他食物唔係特別驚喜 正常發揮🙈 佢位置都比較難搵 所以大家快d去支持下💛
Untitled Cafe & Bar
尖沙咀漆咸道南29-31號溫莎大廈地下12A號舖