2012-06-11
今天去青葉食午市放題, 令到我要特登開個戶口來寫喱個食評. 喱間所謂放題, 係會食唔飽.自問唔算大食.話說今日12:40二人去到青葉, 間鋪得2枱客人, 坐咗一陣叫咗2can可樂真係好超快, 跟手剔魚生同埋其他嘢食啦, 等咗30分鍾先來咗碟魚生, 跟手又係得個等字, 追單永遠都話冇單你再入過, 再入都係得個等, 成個午市可以來得10件三文魚, 10件呑拿魚, 8隻蝦.第一張入單魚生要姐, 跟手不理你入幾張魚生單都唔會有羅,可以連女性都食唔飽同d嘢食根本一d唔新鮮, 雖說你收得百幾元位, 食物資質數當然唔可以有要求,但你做得放題又怕人地食甘不如唔好做.真係唔明喱到有食評講到甘好, 或是自已遇到甘好彩, 係到打喱個食評只是分亨給想食放題人參考如食用放題可以有更好選擇.此餐廳的服務態度及食物水準實在差勁得很,希望將事實及真相告知天下IMG:1]鮑魚鷄粥, 其實得粟米紫菜同埋出水魚生, 蝦一D都唔新鮮霉霉地, 三文魚冇味, 北寄貝叫做好小小.見到都想笑, 三文魚手卷果一條仔手指尾都比佢粗比佢長的三文魚被包裝成一個手卷果條仔甘嘅鰻魚生意失敗到頭dou dou, 真可憐.清酒煮蜆, 得果幾隻淡而
今天去青葉食午市放題, 令到我要特登開個戶口來寫喱個食評.
喱間所謂放題, 係會食唔飽.自問唔算大食.
IMG:1]
鮑魚鷄粥, 其實得粟米紫菜同埋出水 魚生, 蝦一D都唔新鮮霉霉地, 三文魚冇味, 北寄貝叫做好小小. 見到都想笑, 三文魚手卷果一條仔手指尾都比佢粗比佢長的三文魚被包裝成一個手卷
果條仔甘嘅鰻魚生意失敗到頭dou dou, 真可憐. 清酒煮蜆, 得果幾隻淡而冇味,街頭試食都多過佢, 不過好在佢俾甘少, 唔係就浪費啦! 可能知自已水準卦. 小貓三兩隻都搞到冇嘢出俾人食.
如果想淨飲免雙計不妨都d來. 汽水真够快.
青葉不去也罷