2018-03-20 57 views
無法抗拒既大頭蝦 平時收工都收得夜,好彩朋友們都好肯就我去尖沙咀食飯,今次我就帶佢地去食泰國野。呢間泰燒遙係我同同事平時食lunch都會去既地方,我見Lunch都OK唔錯,Dinner都應該冇問題既! 我地點左幾樣野食,分別係生蝦刺身,串燒同埋小食拼盤。生蝦刺身用Shot杯上,擺得都幾唔錯架,仲要加埋D醬料係上面,食落去又夠Fresh,食到D蝦又夠新鮮,每次去食泰國野都要黎一碟生蝦刺身呢! 串燒方面,我地輕輕點左雞肉同豬肉串,佢地既串燒係以一串串做單位既,如果多人可以點多點,少人既咪點少D,份量方面咁樣安排就啱晒唔同人數既客人,我地小小地2個人都唔怕食唔晒。而且D串燒燒得啱啱好,再加埋泰式醬汁加上去,真係好有泰國風味!我自己就最中意雞肉串燒啦! 雖然而家做緊個泰國潑水節既Promotion,大肉蟹$99蚊。但係見到隔離食海鮮,我地都心癢癢,最後點左隻大頭蝦。廚房已經拆好肉,食個陣又唔會整污糟自己,啖啖肉真係好正呀!超級推介!by the way, 如果中意食海鮮既,呢個Promotion應該都幾啱你既! 講返個大頭蝦,個蝦頭仲有勁多羔,有點估你唔到! 順帶一提 佢地而家有個擲骰仔既遊戲

講返個大頭蝦,個蝦頭仲有勁多羔,有點估你唔到! 順帶一提 佢地而家有個擲骰仔既遊戲,每枱可以擲一次,只要擲中圍骰或者兩個一樣數目既,就會送你相對應既美食,例如係送一支白酒,送小食拼盤等等,最勁既就係全單免找數!!!!擲一次骰贏個機會呀嘛!