2021-10-06
無激素超新鮮·海鮮版廚師發板 😋每一道菜都有專人招待和烹調,最高級享受呀🤙🏻我哋一入到門口,已經聞到好大浸海鮮嘅新鮮味道。門口有個魚缸,放晒活海鮮🦞老闆之前親自喺泰國揀海鮮,確保質素,希望為客人提供最優質嘅海鮮,重點係完全唔使點任何醬汁,享受最新鮮嘅食材👍🏼我覺得呢一間餐廳最特別嘅係,佢哋會喺客人面前消毒碗碟,確保客人食得放心又安全,而且服務態度超好。特別要讚may 姐,好細心為我哋講解每一道食材同埋為我地逐一道菜烹飪。我哋今日試咗尊貴海鮮套餐每位都只係 $399,就可以食到10款高質海鮮。⭐️罕有大黃奄蟹 🦀唔講以為自己食緊大閘蟹,好多蟹膏,蟹膏香濃,而且啖啖肉。⭐️太平洋饅頭蟹🦀好鮮甜,蟹蓋同樣好多膏。⭐️龍蝦🦞龍蝦好似手背咁大隻,而且啖啖肉,好新鮮,肉質好實,口感彈牙。⭐️台灣九孔鮑魚:鮑魚洗得超乾淨,好新鮮又大隻,而且起埋肉,方便食用。⭐️越南大虎蝦 🦐望落去已經覺得好新鮮同好大隻,口感爽口彈牙,may 姐,仲好有心思砌到心形啊🧡⭐️大西洋野生青口青口超大隻超肥美,口感豐富。⭐️紐西蘭刀背蚌好少食到咁先甜嘅蚌,好有驚喜。⭐️日本大元貝:蒸元貝嘅時間控制得啱啱好,肉質不會過韌,好鮮甜。⭐️韓國珍珠
每一道菜都有專人招待和烹調,最高級享受呀🤙🏻
我哋今日試咗尊貴海鮮套餐
每位都只係 $399,就可以食到10款高質海鮮。
⭐️罕有大黃奄蟹 🦀
唔講以為自己食緊大閘蟹,好多蟹膏,蟹膏香濃,而且啖啖肉。
⭐️太平洋饅頭蟹🦀
好鮮甜,蟹蓋同樣好多膏。
⭐️龍蝦🦞
⭐️台灣九孔鮑魚:
鮑魚洗得超乾淨,好新鮮又大隻,而且起埋肉,方便食用。
⭐️越南大虎蝦 🦐
⭐️大西洋野生青口
青口超大隻超肥美,口感豐富。
⭐️紐西蘭刀背蚌
好少食到咁先甜嘅蚌,好有驚喜。
⭐️日本大元貝:
蒸元貝嘅時間控制得啱啱好,肉質不會過韌,好鮮甜。
⭐️韓國珍珠生蠔🦪
呢一個韓國珍珠生蠔,我連佢個汁都飲埋,生蠔好大隻肥美,好新鮮。
⭐️有機蔬菜籃🧺
⭐️甜品:椰汁官燕燉雪妍
⭐️ 超甜蟹粥
材料有日本米、芋頭、粟米🌽 豬骨,
吸收晒全部海鮮嘅精華,真係超甜超好食😋 我自己都食咗兩碗!
呢一間真心推介,俾我身邊嘅朋友同同事,一定唔會令佢哋失望,特別係海鮮迷嘅朋友,一定一定一定要試吓呀。👍🏼