2019-02-07 400 views
逢年初三, 都會去調景嶺果間豪*度食飯,但今年轉轉新口味去左呢間新開嘅百樂門囍宴, 食set. 當然, 我亦都無乜抱太大嘅期望 佢上菜個速度平均, 唔會話趕你走咁款將凳都坐得幾梳芙.佢個蝦伊面過水, 似湯面多d . 隻蝦調味適中, 都算彈牙佢個海味花膠燴生翅就根本係打左獻嘅雞湯, 花膠都無乜, 冬菇絲就有, 似碗仔翅多d. 但我話之佢, 重之佢唔係難食, 就算, 比個4 星佢 啦。 個乳豬拼盤, 好市發財同花枝螃片就平平穩穩, 無乜特別。 我反而想講下佢個燒鵝。 真係唔係幾好食。 佢個皮唔脆, 韌韌的, 個肉又鞋, 真係唔知食唔食好真係好失望囉。 佢個蝦球打得幾好, 好彈牙, 但同碟嘅南瓜餅就欠缺調味, 係炸左嘅bb糊仔upset::, 但食食下, 上菜嘅速度緩慢下來, 完全無菜o我家長輩等得不耐煩, 催了幾次也沒進展, 但等得來唔代表用心煮, 個臘味飯完全無驚:啲臘味有小又細粒, 真係失望。條魚都不過不失, 有龍躉應有嘅味。 個桂花糕都o:總括黎講, 成餐都有70 分, 但希望下次就唔好黎呢間:但我太後生, 絕不到我話:
逢年初三, 都會去調景嶺果間豪*度食飯,但今年轉轉新口味

佢上菜個速度平均, 唔會話趕你走咁款
將凳都坐得幾梳芙
佢個蝦伊面過水, 似湯面多d
. 隻蝦調味適中, 都算彈牙
真係好失望囉。 佢個蝦球打得幾好,
好彈牙, 但同碟嘅南瓜餅就欠缺調味, 係炸左嘅bb糊仔
upset:
:, 但食食下, 上菜嘅速度緩慢下來, 完全無菜
:啲臘味有小又細粒
總括黎講, 成餐都有70 分, 但希望下次就唔好黎呢間
:但我太後生, 絕不到我話