推薦: 🍉🍉🍉🍉 (4/5)   味道: 🍉🍉🍉🍉(4/5)   價錢: 🍉🍉 (2/5)   打卡: 🍉🍉 (2/5)   位置: 🍉🍉🍉🍉 (4/5)   回訪: 🍉🍉🍉🍉 (4/5)  開心果+2款其他口味 $94薄荷朱古力 🍉🍉🍉呢隻味連我咁鐘意食薄朱都覺得好hardcore,薄荷味極濃,加上朱古力脆片唔算多,基本上淨係食到薄荷味,隻味重到覺得成口都係薄荷味,aftertaste甚至有啲苦,加埋雪糕嘅溫度,冰凍到敏感牙齒都出埋咁濟😂如果覺得平時嘅薄荷朱古力味係牙膏嘅話,呢款雪糕應該係瀬口水level😂😂開心果 🍉🍉🍉🍉好nutty,有種含咗粒開心果係口嘅感覺,幾香滑,雖然無Gelato Messina 咁好食,不過都可以一試~綠茶 🍉🍉🍉食之前店員都有同我講因為無糖會偏苦,我試食過覺得接受得到所以先叫,佢隻味好似去食元氣沖綠茶飲,落勁多粉沖半杯水嘅味,非常濃郁嘅茶味,食到最尾會有少少苦澀味,但係食落口都係好順滑😗後記💟 其他分店服務好唔好唔知啦,但係我去個陣個店員好好人,會同我講笑(又靚女),態度好好,仲裝咗超大杯俾我😂爭啲食唔哂😂💟 其實$100食3球雪糕真係唔平,但係平時多
推薦: 🍉🍉🍉🍉 (4/5)
味道: 🍉🍉🍉🍉(4/5)
價錢: 🍉🍉 (2/5)
打卡: 🍉🍉 (2/5)
位置: 🍉🍉🍉🍉 (4/5)
回訪: 🍉🍉🍉🍉 (4/5)
開心果+2款其他口味 $94

薄荷朱古力 🍉🍉🍉

開心果 🍉🍉🍉🍉

綠茶 🍉🍉🍉
後記
💟 其實$100食3球雪糕真係唔平,但係平時多"有機"2隻字嘅菜都可以買貴double,標榜無糖無脂嘅gelato貴過普通雪糕都好正常姐

📍 Mamma Mia Gelato
地址:旺角MOKO新世紀廣場2樓266A號舖
2022-05-05
$94 (Tea)