嬲到一定要上黎寫食評,呢間野同呃人無分別!3個鐘任食蟹,每人竟食得10隻都無,仲要加埋一500+一位!!!😠😠😠1。任食蟹,無蟹!!2。至少要半個鐘先上一輪!!3。最後一輪等到埋單走人都無蟹上。間野原因係鋪頭無蟹要係第2度運黎!!!任食間鋪無蟹?!玩野?!上年食過一次,不過不失。雖然間野環境唔算好,又細又迫,但服務ok。啲蟹細隻啲,約3兩左右,未去到爆膏,不過都唔差,勝在啲蟹接住食,1個人食左20+隻。所以今日再黎,但今年真係勁差!!!但今年唔知係唔係換左老闆。呃人成份好重!!我地7點半食到10點,今年啲蟹嘅質素比上年差,無蟹味,有一兩隻啲味霉霉地。任食都預左。但最大問題係3個半鐘只上得4輪,頭2輪5個人俾10隻,後兩輪俾得8隻。佢啲蟹係即叫即蒸,唔食晒唔準落order。落第二輪order時, 等左20分鐘,見佢都唔上就問下,話唔記得左,依家叫師傅蒸,叫我地打下邊爐先。每一輪都要勁僱,但都等起碼半個鐘!!!想order第5輪,個哥哥仔話啲蟹會耐啲先上到,都預左,之前都半個鐘先上一輪。俾人涼左係度40分鐘,真係唔想再等,反正覺得佢地唔會俾,就埋單。埋單時竟然同我地講啲蟹蒸緊喎,走啦?!呢

嬲到一定要上黎寫食評,呢間野同呃人無分別!
1。任食蟹,無蟹!!
2。至少要半個鐘先上一輪!!
任食間鋪無蟹?!玩野?!

上年食過一次,不過不失。
雖然間野環境唔算好,又細又迫,但服務ok。
所以今日再黎,但今年真係勁差!!!
但今年唔知係唔係換左老闆。呃人成份好重!!

每一輪都要勁僱,但都等起碼半個鐘!!!
呢下真係忍唔住,就同佢地講等左40分鐘,每輪都等咁耐,都唔上蟹。佢地回覆係多單無晒蟹,係觀塘果邊拎啲蟹過黎,所以咁耐,我地可以俾你地繼續坐。真係多謝晒。。。我見佢地成間野先得10張枱,大部分都係食蒸氣海鮮,無咩人食蟹囉。我都唔想再同佢講俾錢走人,一定無下次!!!

2022-11-26
Type of Meal