2022-07-30 1868 views
今日同家人4人行,去北海中心嘆個下午茶,原來稻香已經轉咗手,而家轉咗《鍾菜廳》,既然黎到不防試下,可能有驚喜。全場除房間,大廳約有4張8人大圓枱,其餘係高背絨布卡座,有種高雅感。今次要反映嘅係..叫咗3籠叉燒包,全部都係凍嘅(真係唔知點解),舉手叫侍應超過一分鐘無人理,直至企起身揮手,終於有個侍應見到我,對望一眼後行走咗,再向另一位靚女揮手都係無反應,正當我想戴返口罩行出去叫人之際,有位高級d嘅侍應出現(着西裝褸嘅),我即時大叫:唔該!當然要向佢反映一番啦,之後兩位主任級嘅不時走埋黎service我地,感覺氣消了。老實講,呢間食肆唔算平,環境係唔錯,坐得好舒服,但服務真係有好大好大改善空間。