2015-08-08
諗住平平熱走左黎呢間。點知伏到喊朋友想食pizza ...我地又唔想食咁飽所以就諗住叫一個pizza 再加個小食就算。。。所以最後叫左一個pizza 再加一個芝士焗茄子個pizza 一黎先知。。。係超薄蚊型pizza.感覺好搞笨。成八十幾九十蚊。。味道麻麻。。。真心食大大塊pizza 仲抵ヽ(`Д´)ノ.因為覺得一定會唔飽。個時諗住再加單。。。真係好彩冇加到。。\( ̄<  ̄)>我地食左一半個搵笨pizza 之後,芝士茄子就上枱。。。。真係多油到喊。。。。。啲油而家好平咩。。。我叉左一片茄子。食左一淡已經覺得好油。。跟著用隻叉壓左兩壓。。。真係嚇死我。。。一堆油湧出黎。因為真係太多油。我驚食到肚痾。所以就同待應講。。。。佢話叫廚房整過碟"非炸"嘅焗茄子。。。。跟著佢就攞返碟茄入廚房。。。。過左一陣。。焗茄子又出場了。。。但呢碟聲稱"非炸"焗茄子完全係同之前個碟一樣嘅(佢係咪當人係盲嘅)。。。根本就係同一碟。。。如果唔可以或者唔肯換。。就應該講清楚。而唔係欺騙顧客。。最後我再要求換一次。今次因為我地要求留地個碟超油茄子。。。所以佢今次換個碟係真係"非炸"茄子。。。但由於太驚
所以最後叫左一個pizza 再加一個芝士焗茄子
我地食左一半個搵笨pizza 之後,芝士茄子就上枱。。。。
最後我再要求換一次。今次因為我地要求留地個碟超油茄子。。。所以佢今次換個碟係真係"非炸"茄子。。。但由於太驚佢會"加料"所以食左一舊就冇食了。。。。
我好相信係唔關待應事。。係廚房極懶唔肯整過。。。
我地食完個蚊型pizza 因為仲係好肚餓所以就怒奔左去食甜品。。。