2024-03-22 67 views
減肥中既人士(如我)想食多肉多菜少carbs, 當然係打邊爐最方便。係牛大人點左個阿嬤養生濃湯鍋,貪佢清清地多菜。自助飲品區仲有洛神花茶,好養生!極上和牛吃到飽套餐,會免費送每人2粒幾好味既澳州和牛牛丸,唔使加錢就可以點既食物款式亦係最多。呢三款肉類都係最好既選擇:SRF美國黑牛後腿肉、手切封門柳、安格斯一口牛肉粒;同時我都試左其他餐包既紐西蘭羊卷肉同西班牙豬梅肉片。不過,本小姐認為海鮮類更勝一籌,鮮甜海蝦同沙白都新鮮鮮甜,鯇魚腩肉質爽脆,美人花膠真係有膠質,食完有粘粘嘴。其他海鮮有真台灣鯛魚片、爽脆炸魚皮、黑松露海鮮漿。自助區有魷魚、牛柏葉、多款丸同蔬菜;最推介既係芝心丸同好粉既芋頭~食完火鍋仲有Mövenpick 雪糕,有我中意既士多啤梨味🤫

牛柏葉、多款丸同蔬菜;最推介既係芝心丸同好粉既芋頭~

Type of Meal
Dinner