2020-04-24 724 views
尋晚同個fd一齊去屯門富泰探另一個fd, 因為去到果陣時間尚早唔太肚餓,所以決定上咗佢屋企先之後再落返商場買晚餐~突然好想食茶餐廳炒粉麵但果度無咩選擇,基本上得間翠河,一早聽聞呢間野麻麻,不過無得揀之下唯有試下我叫左京川蝦球炒麵,朋友食雪菜肉絲炆米我既京川汁ok,微辣帶少少甜,炒麵食得出原本係脆既,係我地拎返朋友屋企途中焗住淋左啲啲不過個蝦就好唔得👎👎 表面爽爽地但裡面係霉既, 覺得佢純粹係落左啲鹽係面頭醃係爽,唔知佢本身有幾唔新鮮放左幾耐。。。。朋友話佢個炆米除左淡左啲都正常明明餐廳都無乜客,兩個粉麵等左廿分鐘,茶餐廳黎講都幾慢👎👎呢間餐廳唔會有下次

我叫左京川蝦球炒麵,朋友食雪菜肉絲炆米

朋友話佢個炆米除左淡左啲都正常
2020-04-22
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)