2K
🍶無限任飲清酒x串燒居酒屋🍢-去MegaBox大家可能會諗到去睇戲溜冰或者行傢俬舖😌 但係原來佢樓上都有好多唔同都食肆 仲有做清酒放題嘅居酒屋 啱晒睇完戲有下場😍 我哋成枱人每人加$188就可以任飲當晚好多款日本直送嘅清酒梅酒等等 仲有得自己揀酒杯 叫埋酒鬼朋友一齊嚟就啱晒😂-🐠油甘魚沙律配酸汁啫喱 $88油甘魚幾鮮甜肥美 配埋沙律同酸汁啫喱 就中和返幾balanced 幾開胃-🍢串燒雞尾 $32豚肉酒盜芝士卷 $48煙肉帆立貝 $58炭燒牛舌 $98原條日本茄子 $68美國牛小排 $68雞腎 $38美國牛肋筋 $58🍢串燒都有好多唔同款 而且仲有啲都幾特別嘅款式 我哋最鍾意煙肉帆立貝 炭燒牛舌 同埋豚肉酒盗芝士卷 用嚟送酒一流-🍘柚子胡椒鵝肝燒飯團 $98🍙燒三文魚飯團 $42身為飯桶嘅我哋去到居酒屋都會叫燒飯團 而今次呢個柚子胡椒鵝肝燒飯團 果然係餐廳推介 鵝肝好肥美 外面亦都煎到脆脆地 入面好肥美 去上同樣有飯焦嘅燒飯團 啱啱好有少少濕潤感 成件事層次好豐富 加上柚子胡椒鹽 唔會太大油膩感😎-🎏紅豆鯛魚燒 $36鯛魚燒就正常發揮 外面面漿嗰一層係行QQ路線 而紅豆餡亦都唔會太甜🥰
🍶無限任飲清酒x串燒居酒屋🍢

美國牛肋筋 $58

🍘柚子胡椒鵝肝燒飯團 $98
🍙燒三文魚飯團 $42

🎏紅豆鯛魚燒 $36

📍欅 居酒屋 (九龍灣)
九龍灣宏照道38號企業廣場5期MegaBox 11樓9號舖
  • 柚子胡椒鵝肝燒飯團