相信大家心目中都會有間burger go-to-place今次N訪深水埗呢間 @powerburgerhk 了佢係我中意既style 一啖咬得哂每樣料既burger先係架嘛( ˙֊˙ )果啲疊到幾層樓咁高 最後咪又係要拆開黎食◦ 焦脆漢堡每次必點既招牌款式.ᐟ‪‪‪.ᐟ‪‪‪即係美式smash burger 由兩塊20安士安格斯漢堡扒組成佢無違反商品條例 真係焦脆既ჱ̒¯‎‪꒳¯)⟡肉味夠 雖然薄 唔乾之餘竟然有肉汁用左本地有機羽衣甘藍取代生菜 更加清爽配料仲有蕃茄同醃青瓜 層次豐富如果想再滿足啲 有升級同至尊版 會有更多塊既漢堡扒(・∀・)◦ 焦脆雞堡今次第一次試牛以外既款式 有驚喜喎( Ꙭ)!以類似整法 牛變左做雞 原來都work喎雞肉漢堡好有咬口又煎到好香口 同時感覺相對無咁heavy 男朋友超中意⸜ ෆ ⸝‍◦ 小食—炸魚條/麥雞塊小食就正常啦~即叫即炸抵讚 唔會凍冰冰或者油淋淋✿
相信大家心目中都會有間burger go-to-place

肉味夠 雖然薄 唔乾之餘竟然有肉汁
用左本地有機羽衣甘藍取代生菜 更加清爽
配料仲有蕃茄同醃青瓜 層次豐富

◦ 焦脆雞堡
今次第一次試牛以外既款式 有驚喜喎( Ꙭ)!
以類似整法 牛變左做雞 原來都work喎
雞肉漢堡好有咬口又煎到好香口