感覺好耐無打過邊爐🍲 特別掛住台灣既養生火鍋😆 呢間位於佐敦同旺角都有分店既「鍋霸吃到飽台式養生火鍋」🇹🇼🥢 最近佢地開幕五週年🎉 推出左無限時火鍋套餐 岩哂一眾大胃王啦🤪吃到飽養生火鍋套餐 第二級 (無限時) $352 / 位由於我地當晚9點後先入座 所以價錢比晚市正價時段平啲😙 而我地揀左第二級 可以任食「美國Prime Grade極上牛頸脊 及 西班牙伊比利亞黑毛豬」同埋「美國Prime Grade美國安格斯肥牛 及 西班牙無激素豬肉片」🐮🐷有20款吾同既湯底提供選擇 我地最後 +$48 轉鴛鴦鍋🤩 我地揀左超足料大大件花膠同雞既「藥膳養生花膠雞涮涮鍋」同辣得夠過癮既「台灣麻辣牛肉涮涮鍋」🍲 因為我地吾太食豬肉 所以全力食牛😂 極上牛頸脊肉質相對結實 有彈性 而且肉味較濃 而安格斯肥牛 肉質鮮嫩而不油膩😌叧外套餐除左精選肉類🥩 仲有海鮮 炸物 手工配料 火鍋配料 蔬菜 麵類 全部都無限追加 非常豐富😍 另外飲料款式都多不勝數 大量台灣既飲品提供😳餐廳會送上鹽酥雞同炸花枝丸 配上四種口味既Shake Shake粉 好過癮😆 最後記得要食埋每人一杯既雪糕先好走啊❕

吃到飽養生火鍋套餐 第二級 (無限時) $352 / 位

2024-09-16
$419 (Dinner)
  • 吃到飽養生火鍋套餐 第二級