2024-03-03 32 views
今晚想打邊爐又唔想自己整,去咗元朗世宙商場下面間熊本牛鍋嗰度食。呢度係冇限時,唔使咁趕。火鍋湯底有好多選擇,我哋揀咗麻辣雞煲。食完個雞煲就加啲湯上去開始打邊爐。除咗肥牛同日本豚肉外,其他都係自助,品種都好多,有成三、四十款可供選擇。包括雞件、魚片、墨魚、鴨血、豬皮、各類型嘅魚滑、餃子、丸類、同埋幾款新鮮蔬菜。仲有韓國麵、烏冬等俾你揀。飲品方面,啤酒都有三、四款,日本啤、泰國啤同黑啤都有。非酒精類飲品都有成十款過外。另外仲有佢哋一啲自家製嘅涼茶,今次有夏枯草同埋冰糖紅棗雪耳,都幾特別。仲有幾款熱食同埋雪糕,一定可以滿足唔同類型客人嘅需要。

仲有幾款熱食同埋雪糕,一定可以滿足唔同類型客人嘅需要。

2024-02-15